Caută
Altenergy centrale termice si panouri solare
   Login
Inregistrare | Am uitat parola
home contact cos cumparaturi cos de produse gol
SOLUŢII COMPLETEECHIPAMENTE & ACCESORIIOFERTE SPECIALEPRODUSE NOICONTUL MEUCUM CUMPAR ?CONTACT
Altenergy on Facebook
Discount la comenzile online separator
PointShop separator
Livrari in toata tara separator
telefon SUPORT OFERTARE
Luni-Vineri (9.00-17.00)
Suna-ne la:
0756-12.30.30

Intretinere instalatii si sisteme pentru filtrarea si dedurizarea apei:
0723-59.15.08

sau click pentru
CONTACT
separator
oferta saptamanii OFERTA SAPTAMANII
CENTRALA TERMICA ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24 KW
Centrale termice cu condensare, pe gaz CENTRALA TERMICA ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24 KW 3511
2900 RON
separatorcategorii CATEGORII PRODUSE
separator
Curatare Aer Conditionat
separator

Glosar termeni GLOSAR TERMENI   TEHNICI
separator
Ai nevoie de un instalator?
separator
Ai nevoie de un specialist service?
separator


Curatare centrala termica

ChemBau - Solutii pentru Instalatii Termice, Antigeluri termotehnice, Dezincrustanți pentru Instalații, Pasivizatori si Neutralizatori,Inhibitori de zgomot și coroziune, Detergenți aer condiționat, Pompe de Curațare Chimică,Filtre Antimagnetită
 
separator
 
 
  Regulament Point Shop  
   

Romservice Termo Solutions ofera clientilor sai puncte de fidelitate pentru a recompensa loialitatea lor.

Unele produse beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dumneavoastra de client in momentul achizitionarii produsului.
In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata.

Intra in cont si afla cate puncte cadou ai acumulat!

Regulament folosire puncte de fidelitate:

 • Pentru fiecare comanda, clientul primeste un numar de puncte de loialitate.
 • Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.75 RON, TVA INCLUS (ex. 10 puncte = 7.5 RON)
 • Punctul se rotunjeste pana la 0.49 in minus si peste 0.50 in plus.
 • Punctele de loialitate sunt valabile pe durata campaniei.
 • Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs.
 • Daca suma de plata a unei comenzi este mai mare decat valoarea Punctelor de loialitate acumulate, diferenta pana la achitarea completa a unei comenzi pentru care se folosesc Punctele de loialitate, se va achita conform metodei de plata aleasa.
 • Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru aceasta comanda intra in contul nostru (instant pt comenzile cu ridicare din magazin sau platite online cu card respectiv 7-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate ramburs).
 • Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.
 • Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.
 • Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate
 • Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din showroom.
 • Orice reclamaţie legata de cheltuirea punctelor, trebuie expediata catre adresa de email office@romservicetermo.ro în 5 zile de la data emiterii facturii, si trebuie sa cuprinda tranzacţiile contestate. Contestaţiile adresate vor primi o rezolutie în termen de o luna de la data primirii lor. In cazul în care reclamatia va fi respinsa, Romservice Termo Solutions va furniza o justificare scrisa a motivelor respingerii.
 • Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de inceput a campaniei: 27.05.2013
 • Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, sa nu fie alocate puncte de fidelitate (deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret).
** Romservice Termo Solutions isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara a notifica clientii.
  
 

Centrale termice in condensatie. Moda sau necesitate?


Toti comerciantii importanti recomanda – "luati-va o centrala termica in condensatie, este cea mai noua, cea mai economica, cu randamentul cel mai mare". Si chiar asa si este. Este si foarte silentioasa Dar avantaje reale dupa achizitionarea unei centrale termice le veti avea doar daca sistemul de incalzire in care se instaleaza este apt de a fi dotat cu o centrala termica de acest fel. De aceea ar fi bine sa stiti anumite lucruri care va vor scuti de o investitie nerentabila...

Mai mult...

Cum functioneaza panourile solare?


Panourile solare mai sunt denumite: captatori, colectoare sau incalzitoare solare si sunt utilizate pentru producerea de agent termic, sau incalzirea directa a apei, prin captarea unei anumite parti din spectrul radiatiei solare. Pentru a fi cat mai eficiente, panourile solare se instaleaza pe acoperisul casei sub un unghi intre 35-45° in functie de anotimp si pozitioarea pe glob si obligatoriu pe directia Sud sau Sud-Vest. Este de asemenea important ca locul unde sunt plasate panourile solare sa nu fie umbrit de vegetatie sau alte cladiri.

Mai mult...
Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a anuntat, ca programul "Casa Verde" pentru persoane fizice va fi reluat de la 1 iunie 2011. Ministrul Mediului si Padurilor mai spunea ca, in a doua jumatate a anului trecut, perioada in care s-a derulat Programul "Casa Verde" 2010, au fost depuse 18.500 de dosare, din care aproape 3.000 au primit si finantare, in valoare totala de 110 milioane de lei.

Mai mult...

Aer conditionat


Majoritatea caselor situate in locatii cu un climat cald folosesc un aparat de aer conditionat. In timp ce pentru unii dintre noi aparatele de aer conditionat ar putea fi inca considerate un lux, pentru altii insa acestea sunt o necesitate. In cazul in care vom cauta ofertele de aer conditionat potrivite vom gasi cu siguranta un aparat mai ieftin, dar care in acelasi timp sa fie in masura sa functioneze la cele mai inalte standarde. Exista insa cateva informatii pe care utilizatorii de aer conditionat vor trebui sa le aibe in vedere atunci cand vor folosi aparatele...

Mai mult...

Panouri solare - o sursa inepuizabila de energie!

Energia captata de un sistem solar este gratuita, capacitatea de preluare a radiatiei solare fiind de 95 la suta. Folosirea surselor de energie regenerabila se face, in Romania, deocamdata, cu oarecare timiditate, in timp ce, in Europa, sistemele solare au trecut de la etapa de moft ecologic la cea de necesitate stringenta.
 
 
Asigurari Viziteaza magazinul altenergy.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Catalog de firme - CautFirma.ro